Mercat de la terra de Slow Food a Barcelona

Jardins de les 3 Xemeneies | de 10h a 15  |  Tercer dissabte de cada mes. Aquest mes d’abril hi serem el dissabte dia 23.

El MERCAT DE LA TERRA de Slow Food Barcelona és un mercat pagès que s’organitza cada dissabte al Parc de les Tres Xemeneies del barri del Poble-sec i aplega centenars de persones que gaudeixen de diferents activitats, per conscienciar-se al consum responsable i entrenar el gust: xerrades, tallers, tastets i showcookings. Les famílies poden disfrutar d’un espai infantil amb jocs de fusta i activitats dirigides.

Actualment és l’únic mercat eco i setmanal de la ciutat de Barcelona i és una referència pel que fa el consum responsable, les cadenes curtes de distribució i l’alimentació sostenible.

Des del 2015 forma part de la xarxa de Mercats de la Terra de Slow Food, uns mercats de productes de temporada, venuts directament pels productors, obtinguts amb processos tradicionals, en el respecte del medi ambient i de les condicions de treball, i amb un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix.

Al Mercat de la Terra hi trobareu els nostres productes, a més d’una àmplia varietat de fruita i verdura fresca, conserves, carns, productes lactis, ous, mel, dolços, pa, oli, vi i qualsevol producte que pertany a la cultura alimentària local.