L’entorn

Un territori amb un relleu que ens regala unes vistes úniques

Situats en un entorn natural a 700 metres d’alçada a cavall entre la Conca de Barberà i l’Anoia, els nostres camps estan envoltats de boscos. Això fa que no hi hagi contaminació d’altres camps convencionals i sigui més fàcil el conreu ecològic.

Som a terra de secà i de temperatures més altes a l’estiu i bastant fredes a l’hivern, per aquest motiu, els nostres blats i llegums tenen unes propietats organolèptiques molt definides per aquest clima i aquesta terra.

És important diversificar la producció, ja que fem que es minimitzin pèrdues econòmiques. Les rotacions també ajuden a preservar la fertilitat del sòl, optimitzar recursos (restes de collita, adobs orgànics, etc.) i preservar la biodiversitat. Això fa que l’ecosistema recuperi la seva riquesa ambiental, després d’haver sofert a causa d’agricultures industrials i agressives amb el medi ambient.

En resum, convé tancar cercles i caminar cap a l’autosuficiència que ens farà menys dependents del sistema actual. Per nosaltres, aquesta és la millor manera de treballar per preservar un entorn més saludable i sostenible.

can mestre

Qui som

Som una empresa familiar agraria situada entre Argençola i Santa Coloma de Queralt. Seguim una… 

El molí de pedra

El nostre projecte sembla que mica en mica va arribant a bon port. El nostre objectiu inicial era com ja dèiem “del tros al plat”… 

Vols venir a Can Mestre?

Si ens aviseu amb una mica de temps, podem preparar-vos una visita per les nostres instal·lacions i segons la temporada, si els camps están en una fase avançada, us els podem ensenyar perquè vegeu les diferents especies sembrades.