
Ingredients
Ingredients:
- 300 grs de cigronet
- 1 ceba gran
- 2 grans d’all
- 1 cullerada sopera de llavor de sèsam
- Julivert o coriandre al gust
- 1 cullerada de postre de comí
- 1 cullerada de bicarbonat de sodi
- 2 cullerades soperes de farina integral.
- Farina de cigronets
- Sal
Recepta
Posem els cigronets a remullar 24 hores amb una micona de sal i aigua amb poca calç perquè s’hidratin bé.
Escorrem els cigrons i els posem en una picadora o robot de cuina amb la resta d’ingredients, excepte la farina de cigró, que utilitzarem per enfarinar.
Ho triturem tot sense deixar-ho del tot fi, els cigronets no han de quedar desfets del tot.
Després fem boletes i les enfarinem amb la farina de cigró.
Tot seguit les fregim amb una mica d’oli.
Desitjo que us agradi!!
Altres receptes
Pastís de pastanaga
Ahir vaig fer un pastís de pastanaga, avui ja no en queda!!!
Aqui teniu la recepta, tot amb ingredients eco i de proximitat.
Galetes de 3 blats antics
Aquí teniu una recepta molt fàcil per fer galetes casolanes i per llepar-se els dits!
Hamburgueses veganes de llenties
Hamburgueses casolanes fetes amb llegum de Can Mestre