Pastís de pastanaga
Ahir vaig fer un pastís de pastanaga i avui ja no en queda!!!
Aqui teniu la recepta, tot amb ingredients eco i de proximitat.

Ingredients
- 300 grs de pastanagues.
? 3 ous.
? 190 grs de sucre morè.
? 260 grs de Farina Florence Aurora blanca de Can Mestre
?1 culleradeta de canyella.
? 1 culleradeta de nou moscada.
? 1 sobre de llevat (17 grs.)
? 25 cl d’oli de girasol
Recepta
?Escalfem el forn a 180 graus.
? Triturem la pastanaga i la guardem.
? Posem en un bol la farina, les especies i el llevat tot ben barrejat.
?En un bol posarem els ous i els batrem . A continuació els afegirem, tot remenant, a la resta de barreja i darrerament afegirem l’oli.
? Tot seguit incorporem la pastanaga.
?Quan la massa estigui a punt, la tirem al motlle que haurem preparat amb paper vegetal per posar al forn.
? Ho enfornarem uns 90 minuts.
Apali, desitjo que us agradi.
Altres receptes
Falafels
Falafels fet amb cigronet de l’alta Anoia
Galetes de 3 blats antics
Aquí teniu una recepta molt fàcil per fer galetes casolanes i per llepar-se els dits!
Hamburgueses veganes de llenties
Hamburgueses casolanes fetes amb llegum de Can Mestre