Pastí de pastanaga

Ahir vaig fer un pastís de pastanaga i avui ja no en queda!!!
Aqui teniu la recepta, tot amb ingredients eco i de proximitat.

Ingredients

  •  300 grs de pastanagues.
    🥕 3 ous.
    🥕 190 grs de sucre morè.
    🥕 260 grs de Farina Florence Aurora blanca de Can Mestre
    🥕1 culleradeta de canyella.
    🥕 1 culleradeta de nou moscada.
    🥕 1 sobre de llevat (17 grs.)
    🥕 25 cl d’oli de girasol

Recepta

🌱Escalfem el forn a 180 graus.
🌱 Triturem la pastanaga i la guardem.
🌱 Posem en un bol la farina, les especies i el llevat tot ben barrejat.
🌱En un bol posarem els ous i els batrem . A continuació els afegirem, tot remenant, a la resta de barreja i darrerament afegirem l’oli.
🌱 Tot seguit incorporem la pastanaga.
🌱Quan la massa estigui a punt, la tirem al motlle que haurem preparat amb paper vegetal per posar al forn.
🌱 Ho enfornarem uns 90 minuts.

Apali, desitjo que us agradi.

Altres receptes