
Ingredients
Ingredients per a 4 persones:
- 200 g de Gra d’Espelta Petita o Gra d’Espelta
- 2 cebes grans
- 1 Culleradeta de Mostassa
Recepta
Posem el gra d’espelta en remull a la nit, l’endemà l’escorrem i posem amb aigua neta a bullir uns 35 minuts.
Un cop cuit, el deixem dins l’aigua de cocció fins que es refredi. Tot seguit, el podem escórrer i guardar.
IMPORTANT: L’aigua del remull i de la cocció ha de ser una aigua amb poca calç i sense clor perquè els llegums quedin ben cuits.
Posem una mica d’oli en una cassola on courem les mandonguilles. Un cop cuites, les retirem de la cassola i posem la ceba tallada a la ”juliana”.
Quan la ceba estigui dauradeta, afegim una cullerada de mostassa i tot remenant, incorporem l’Espelta i les mandonguilles.
Aquesta recepta també es pot fer amb forment.
Altres receptes
Falafels
Falafels fet amb cigronet de l’alta Anoia
Pastís de pastanaga
Ahir vaig fer un pastís de pastanaga, avui ja no en queda!!!
Aqui teniu la recepta, tot amb ingredients eco i de proximitat.
Galetes de 3 blats antics
Aquí teniu una recepta molt fàcil per fer galetes casolanes i per llepar-se els dits!