Llentia Pardina

Llentia Pardina

Productes / Llegums Llentia Pardina La llentia pardina és petita, d’un to grisós i generalment llisa. Necessita una nit de remull i és fàcil de coure (30 minuts). Té un gust intens i aguanta bé la cocció per fer estofats, etc. El fet que la planta de la llentia sigui...
Fenigrec

Fenigrec

Productes / Llegums Fenigrec La llavor del fenigrec té una forma rectangular i color daurat. És de gust amarg, tot i que en molts països s’utilitza com a condiment en les amanides. El germinat té un gust fort que es pot combinar amb tota classe de plats. El fenigrec...
Pèsol Sec

Pèsol Sec

Productes / Llegums Pèsol Sec El Pèsol sec és d’un color verd clar i molt rodó. La manera de coure el Pèsol és similar a la de la mongeta, amb menys aigua i anant afegint-ne de freda per evitar que es desprengui de la pell. Alguns restaurants el fan servir per fer...
Llentia Verda

Llentia Verda

Productes / Llegums Llentia Verda La llentia verda es caracteritza pel seu color verd fosc i les taques a la seva pell. La seva textura és cremosa i el seu sabor més dolç. Prové de la zona de Du Puy a França i pels francesos és la millor llentia del país. Al...
Llentia Grossa

Llentia Grossa

Productes / Llegums Llentia Grossa La llentia grossa és rodona, plana i de color més clar que les altres llenties. Ben gustosa i ideal per fer hamburgueses vegetals. Les llenties destaquen perquè contenen molta proteïna: un 20% les seques, que es converteix en un 10%...