Llentia Pardina

Llentia Pardina

Productes / Llentia Pardina La llentia pardina és petita, d’un to grisós i generalment llisa. Necessita una nit de remull i és fàcil de coure (30 minuts). Té un gust intens i aguanta bé la cocció per fer estofats, etc. El fet que la planta de la llentia sigui petita,...
Fenigrec

Fenigrec

Productes / Fenigrec La llavor del fenigrec té una forma rectangular i color daurat. És de gust amarg, tot i que en molts països s’utilitza com a condiment en les amanides. El germinat té un gust fort que es pot combinar amb tota classe de plats. El fenigrec és...
Pèsol Sec (No disponible)

Pèsol Sec (No disponible)

Productes / Pèsol Sec (No disponible) El Pèsol sec és d’un color verd clar i molt rodó. La manera de coure el Pèsol és similar a la de la mongeta, amb menys aigua i anant afegint-ne de freda per evitar que es desprengui de la pell. Alguns restaurants el fan servir per...
Llentia Verda (No disponible)

Llentia Verda (No disponible)

Productes / Llentia Verda (No disponible) La llentia verda es caracteritza pel seu color verd fosc i les taques a la seva pell. La seva textura és cremosa i el seu sabor més dolç. Prové de la zona de Du Puy a França i pels francesos és la millor llentia del país. Al...
Llentia Grossa (No disponible)

Llentia Grossa (No disponible)

Productes / Llentia Grossa (No disponible) La llentia grossa és rodona, plana i de color més clar que les altres llenties. Ben gustosa i ideal per fer hamburgueses vegetals. Les llenties destaquen perquè contenen molta proteïna: un 20% les seques, que es converteix en...