Cassoleta d’Espelta Petita i Mandonguilles

Una bona alternativa a l’arròs.

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 g de Gra d’Espelta Petita o Gra d’Espelta
  • 2 cebes grans
  • 1 Culleradeta de Mostassa

Recepta

1.- Posem el gra d’espelta en remull a la nit, l’endemà l’escorrem  i posem amb aigua neta a bullir uns 35 minuts.

Un cop cuit,  el deixem dins l’aigua de cocció fins que es refredi. Tot seguit, el podem escórrer i guardar.

 IMPORTANT:  L’aigua del remull i de la cocció ha de ser una aigua amb poca calç i sense clor perquè els llegums quedin ben cuits.

Posem una mica d’oli en una cassola on courem les mandonguilles. Un cop cuites, les retirem de la cassola i posem la ceba tallada a la ”juliana”.

Quan la ceba estigui dauradeta, afegim una cullerada de mostassa i tot remenant, incorporem l’Espelta i les mandonguilles.

 Aquesta recepta també es pot fer amb forment.

Altres receptes