
Ingredients
Ingredients per a 4 persones:
- 200 g de Gra d’Espelta Petita o Gra d’Espelta
- 2 cebes grans
- 1 Culleradeta de Mostassa
Recepta
1.- Posem el gra d’espelta en remull a la nit, l’endemà l’escorrem i posem amb aigua neta a bullir uns 35 minuts.
Un cop cuit, el deixem dins l’aigua de cocció fins que es refredi. Tot seguit, el podem escórrer i guardar.
IMPORTANT: L’aigua del remull i de la cocció ha de ser una aigua amb poca calç i sense clor perquè els llegums quedin ben cuits.
Posem una mica d’oli en una cassola on courem les mandonguilles. Un cop cuites, les retirem de la cassola i posem la ceba tallada a la ”juliana”.
Quan la ceba estigui dauradeta, afegim una cullerada de mostassa i tot remenant, incorporem l’Espelta i les mandonguilles.
Aquesta recepta també es pot fer amb forment.
Altres receptes
Galetes amb farina de 3 blats antics
Aquí teniu una recepta molt fàcil per fer galetes casolanes i per llepar-se els dits!
Hamburgueses veganes de llenties
Hamburgueses casolanes fetes amb llegum de Can Mestre
Mostassa versió crua
La recepta estrella per fer amb la mostassa, és la crema de mostassa.