Coca de Cigró

Avui seguim donant-vos idees per fer servir la farina de cigró en receptes. Aquesta és perfecta per aquells que no podeu consumir gluten (intoleràncies o celiaquia) i teniu ganes de pizza. És molt senzilla de fer i nutritiva!

Ingredients

  • 200 g de farina de cigró

  • 200 g d’aigua

  • 1 polsim de sal

Recepta

Barregem la farina de cigró, l’aigua i la sal fins que no quedin grumolls. També hi podrem afegir una mica d’all en pols, cúrcuma o fins i tot una mica de julivert. Això al gust de cadascú!

Posem paper de forn sobre d’una safata i escampem la massa ocupant tota la safata. Ara la posem al forn uns 10 minuts a 200 graus.

Traiem la massa del forn i la decorem amb allò que més ens agradi. A l’exemple de la foto hi ha formatge ratllat, olives, trossets de verat i orenga.

Posem la coca al forn durant uns 15 minuts… i llesta!

Si la tasteu, ja ens direu què us ha semblat!

Altres receptes