Coca de Cigró

Avui seguim donant-vos idees per fer servir la farina de cigró en receptes. Aquesta és perfecta per aquells que no podeu consumir gluten (intoleràncies o celiaquia) i teniu ganes de pizza. És molt senzilla de fer i nutritiva!

Ingredients

  • 200 g de farina de cigró

  • 200 g d’aigua

  • 1 polsim de sal

Recepta

Barregem la farina de cigró, l’aigua i la sal fins que no quedin grumolls. També hi podrem afegir una mica d’all en pols, cúrcuma o fins i tot una mica de julivert. Això al gust de cadascú!

Posem paper de forn sobre d’una safata i escampem la massa ocupant tota la safata. Ara la posem al forn uns 10 minuts a 200 graus.

Traiem la massa del forn i la decorem amb allò que més ens agradi. A l’exemple de la foto hi ha formatge ratllat, olives, trossets de verat i orenga.

Posem la coca al forn durant uns 15 minuts… i llesta!

Si la tasteu, ja ens direu què us ha semblat!

Altres receptes

Pastí de pastanaga

Ahir vaig fer un pastís de pastanaga, avui ja no en queda!!!
Aqui teniu la recepta, tot amb ingredients eco i de proximitat.