Cebada

Cebada

Productes / Ordi Gra allargat, d?un color groguenc i de pell rugosa. Principalment s?utilitza per fer pinsos per al consum animal i una petita part s?utilitza per fer farines de consum humà. Idònia per fer pans multicereals o combinat amb d?altres cereals, ja que hi...
Alcalà (No disponible)

Alcalà (No disponible)

Productes / Alcalà (No disponible) L’alcalà és un gra allargat, pla i d’un color marró clar. Aquest blat el va inventar un enginyer agrònom als anys 60 que vivia a Castella i li va donar el nom d’Alcalà.  És un blat equilibrat en elasticitat i...
Forment (No disponible)

Forment (No disponible)

Productes / Forment (No disponible) Gra daurat, ovalat i amb un plec al mig. Aquest és un blat dur molt aromàtic. Té un color rogenc molt característic i és molt ric en vitamina E. Va ser gràcies a en Llucià, un pagès de Vic, que vam poder-lo recuperar. En proporcions...
Xeixa (No disponible)

Xeixa (No disponible)

Productes / Xeixa (No disponible) Allargat, ovalat i d’un color marró clar. Fa un temps, vam parlar amb un pagès del nostre poble que encara recordava aquest blat. Ens va comentar: “es va sembrar durant molt de temps, però tenia poca producció i una canya...
Sègol (No disponible)

Sègol (No disponible)

Productes / Sègol (No disponible) El sègol és estret, allargat i fosc. És un cereal amb molta fibra i poca proteïna, al voltant d’un 2%. La seva farina, molt utilitzada en països del centre i del nord d’Europa, té un baix contingut en gluten en comparació...